[

Szállítási információk

 

Ingyenes a szállítás 3.000-Ft felett Magyarországon!

 

 

Csomagodat kérheted csomagautomatába és házhozszállítással is.

 

Mennyibe kerül a szállítás?

Szállítás díja egységesen 990 – Ft.

Utánvétel díja 290-Ft.

 

Mikor kapom meg a rendelésem?

Munkanapokon a megrendelt terméket még aznap csomagoljuk és feladjuk neked. Várható kiszállítási idő átlagosan 1-4 nap. A csomagok kiszállítására a futárcég időgaranciát nem vállal.

 

Hogyan veheted át a csomagod házhozszállítás esetén?

A kiszállítást megelőzően SMS-ben és email-ben értesítést küld a futár az érkezési időpontjáról. Az email-ben található webes elérési helyen módosítani lehet a kiszállítás napját és a kiszállítási címet is, amennyiben a házhozszállító partnerünk által javasolt időpont nem megfelelő a részéredre vagy más címen szeretnéd átvenni a csomagot. Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt.

Sikertelen kézbesítés esetén e-mail útján küldünk értesítést a kézbesítés eredménytelenségéről, majd a futár még egy alkalommal megkísérli a csomag kézbesítését.

A futár kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését, amennyiben egyik alkalommal sem jár sikerrel, a küldemény visszakerül a kiszállítást végző partnerünk raktárába, majd a Foxpost központi raktárába.

Hogyan veheted át  a csomagod a FOXPOST automatából?

Rendelésed során a megjegyzés dobozban írd meg, melyik csomagautomatába kéred a rendelésed. A csomagautomaták listáját ide kattintva találod. CSOMAGAUTOMATA LISTA!

Ha a csomag megérkezett az átvételi csomagautomatába, SMS-ben kapsz értesítést a Foxposttól. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általad ismert nyitókóddal nyithatod ki az automata megfelelő ajtaját. Az sms tartalmazza a pontos átvételi határidőt (nap, óra, perc), ameddig a csomag átvehető az automatából. A nyitókód ismeretében bárki átveheti a csomagot az automatából.

Utánvét esetén hogyan tudom kifizetni a csomagot?

 

Az utánvét összegét automatáinknál bankkártyával, házhozszállítás esetén a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával tudod kifizetni.